fbpx

Selecteren

Werving en Selectie is meer dan het plaatsen van een vacature en doorlezen van CV’s.

We zijn geen “CV schuivers” en alle kandidate die we aanbieden, hebben we persoonlijk gezien en gesproken. Daarom weten we dat de kandidaat ook werkelijk past bij uw organisatie.

Als opdrachtgever krijgt u de mogelijkheid om online mee te kijken met ons proces.

We willen weten of de kandidaten die we aanbieden passen bij uw organisatie.

Daarom houden we een intakegesprek bij u op kantoor waarmee we een beeld krijgen van de werksfeer en de toekomstige collega’s. Ook houden we een gesprek met een medewerker van uw bedrijf die de functie al uitvoert. \

Dit alles geeft ons een goed beeld van uw organisatie en de gewenste kandidaten.

We adverteren met naam en toenaam van uw organisatie op diverse jobboards en kunnen de vacature op uw site doorlinken naar ons backoffice systeem.

Wij onderhouden het contact met alle kandidaten tijdens het werving en selectieproces. We beantwoorden vragen, maken de afspraken voor interviews, maar we verzorgen natuurlijk ook de afwijzingen. 

We vertegenwoordigen hiermee u als werkgever en daar zijn wij ons zeer van bewust.

Op basis van het CV houden we een telefonisch (voor)interview. Bij twijfel doen we dit ook. 

Als bij het telefonische interview een mogelijke geschiktheid blijkt, dan maken we een afspraak voor een fysiek interview met de kandidaten.

We maken een verslag en dragen mogelijk geschikte kandidaten bij u voor, inclusief compleet CV van de kandidaat. We lichten de keuze mondeling toe en u besluit of de kandidaat wordt uitgenodigd  voor een gesprek.

Afwijzen van kandidaten nemen wij voor onze rekening, maar als kandidaten door gaan naar de volgende ronde kunt u ervoor kiezen om de communicatie verder over te nemen. U beschikt immers over alle contactgegevens van de kandidaten.

We hebben ook de beschikking over meerdere pre-employment assessments die we aan het werving & selectieproces kunnen toevoegen. Dit varieert van een schriftelijke toets met telefonische terugkoppeling tot een toetsing met persoonlijke terugkoppeling van onze assessors.