fbpx

Kandidaten

De werkwijze van Symion Coöperatie kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak en een gerichte zoektocht.  We hebben een zeer divers netwerk met potentiële kandidaten.

We kunnen u helpen bij uw zoektocht en geven eerlijk advies. Hieronder staat een selectie van onze kandidaten.

Automatisering

 • IT Manager/ Business-analist/ Coach, HBO+,  man, Rotterdam e.o., interim, #363625.
  Ervaren manager met veel  ervaring in de automatisering en HR. Heeft een coachende stijl van leidinggeven. Brengt als analytisch business analist structuur waar het moet en verbetert het waar het kan.
 • Enterprise Architect, man, vast, Noord Holland.
  Ervaren Enterprise Architect met ruime ervaring in automatisering. Ervaren in leidinggeven, projectleiding, ketenregie.

Financieel, administratief

 • Financieel manager, WO, man, Apeldoorn e.o., interim, #363626.
  Econoom met een voorkeur voor complexe uitdagingen. Als ervaren interim manager kan hij goed structuur aanbrengen en doelen scherp krijgen. Is positief ingesteld en houdt van sfeer en humor op de werkplek. Hij verbetert processen en behaalt doelen door het maken van heldere afspraken, goed samen te werken en zelf de handen uit de mouwen te steken.
 • Secretarieel- Projectondersteuning, MBO+/HBO, vrouw, Gelderland, vast, #340381
  Administratief goed onderlegd, nauwkeurig.

Management en ondersteuning

 • HR Consultant/ Interim manager, HBO+,  man, Hengelo e.o., interim, #363623.
  Verbinden van management beleid en de beleving bij medewerkers. HR Consultant die teams kan bouwen en deze in samenhang met de gehele organisatie tot effectieve samenwerking kan brengen. Een resultaatgerichte projectleider met oog voor de mens. Ziet snel wat er speelt, ook op een diepere laag en in de grotere context, wat hem helpt in zijn effectieve aanpak.
 • Business coach, HBO+, man, Gelderland/ Overijssel, interim, #363622.
  Ervaren bestuurder uit Apeldoorn, die de samenwerking tussen professionals verbetert. Als business coach, verbinder en interim manager.
 • Projectleider, WO, man, Gelderland/ Overijssel, interim, #363624.
  Ervaren gedragswetenschapper die teams kan bouwen, vertrouwen kan herstellen en de sfeer kan verbeteren. Een resultaatgericht projectleider en gevoelig voor de mens achter de functionaris. Doorgrondt patronen en processen snel en weet deze constructief om te buigen.
 • Consultant Vitaliteit, Duurzame inzetbaarheid, HBO+, man, Arnhem e.o., interim, #363627.
  Hij verbetert het rendement van bedrijfsprocessen door het leggen van duurzame en resultaatgerichte verbindingen tussen werkgever en werknemer.  Hij heeft veel kennis en ervaring van bedrijfsprocessen in commerciële werkomgevingen. Door het wegnemen van afbreukfactoren in bedrijfsprocessen en collegiale werkrelaties wordt het rendement verhoogd.

Zorg, Begeleiding

 • Activiteiten begeleider, man, Deventer, vast, 36 uren per week
  Senior met bewezen kwaliteiten om mensen vanuit verschillende achtergronden te begeleiden. Hij heeft vele jaren tot volle tevredenheid op een administratieve afdeling gewerkt, maar heeft heel bewust de stap gezet om meer met zijn mens kwaliteiten te willen doen. Hij heeft een prima empathie en handelt daar ook naar, hij weet snel vertrouwen bij mensen te winnen, heeft een prettige persoonlijkheid, beschikt over goede humor en weet van aanpakken.

Commercieel,  Verkoop, Marketing

 • Allround Marketeer, HBO+, man,  Ede, vast, tijdelijk, interim #362909
  Deze Allround Marketeer met 23 jaar marketing ervaring heeft veel affiniteit met e-marketing, big data en de moderne tooling!
  Marketing werkt door in de hele keten, van planvorming naar productie en sales. Door het combineren en analyseren van de juiste data krijgt u waardevolle (stuur)informatie voor uw organisatie.  Vergroot hiermee het aantal leads en views en zie hoe deze online conversie leidt tot meer omzet.
 • Interim manager, Commercieel manager, HBO+, man,  Den Haag e.o., interim, #363628.
  Intrinsieke motivatie van medewerkers speelt een belangrijke rol binnen zijn aanpak. Hij is in korte tijd in staat om een ontwikkeling in gang te zetten, zowel binnen teams als bij individuele managers. Een sociale man, die graag lacht en altijd in is voor een diepgaand gesprek over uiteenlopende onderwerpen. Hij heeft vaak een verrassende kijk op zaken en is daardoor in staat met originele oplossingen te komen. Eigenlijk zou je hem voor altijd in je team willen hebben.
 • Ervaren verkoper buitendienst, man, Noord-Brabant, tijdelijk
  Veel ervaring in de automotive toeleveranciers markt. Zoekt aansluiting bij klant en vraagstuk. Relatie belangrijker dan snelle verkoop.
 • Senior Sales Executive ICT, HBO+, man, Flevoland, vast, #354010.
  Veel ervaring met verkoop van software binnen complexe ICT-omgevingen. De kwaliteit van de  oplossing en de aansluiting bij de bestaande organisatie staat hierbij voorop.

Leisure, Horeca

 • Vrijetijdssector, man, Apeldoorn, vast
  Commercieel ingestelde jonge man (ca. 30 jaar). Ervaring met aansturen van teams. Werkzaam in de vrijetijdssector. MBO+ niveau. Proactief en praktische houding. Op zoek naar passende uitdaging in de omgeving van Apeldoorn.