fbpx

Interim en andere tijdelijke oplossingen

Pieken in de productie? Plotselinge vacatures op cruciale functies? Complexe organisatie vraagstukken?

Een tijdelijk vraagstuk vraagt om een tijdelijke oplossing op maat!

Ieder vraagstuk verdient de juiste expert.

Voorkom stagnaties, doorbreek impasses, breng beweging op gang.

Precies de goede tijdelijke kracht voor uw vraagstuk.

Wij kiezen voor een gedegen aanpak en leven ons in uw cultuur en sfeer in.

Pas na een goed gesprek kun je beoordelen of en hoe we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Cadeau

In tijden van crisis is het nodig snel en effectief te handelen. Onze Symion mensen bezitten allemaal de deskundigheid om bij het eerste gesprek direct bruikbare oplossingen te bieden. Voor ieder eerste contact is dat gesprek met die oplossing gratis. De waarde van dit cadeau is € 225,- 

Wij geloven in echt contact. We zien onze klanten graag in de ogen. We willen weten wat we aan elkaar hebben. Ook in het werk zelf is dat een belangrijk uitgangspunt. Door ons te verdiepen in de organisatie, de mensen, de geschiedenis en de context krijgen we een goed beeld van mogelijkheden, kansen en valkuilen. Zo kunnen we ook bepalen wie voor het vraagstuk de meest geschikte persoon is.

Ter introductie een korte kennismaking met enkele van onze mensen:

Jan Boekestijn

06 4426 4418

Zorgt dat (project) teams effectief samenwerken. 

Jan is als gedragswetenschapper iemand die teams kan bouwen, vertrouwen kan herstellen en de sfeer verbeteren. Hij is een resultaatgericht projectleider en gevoelig voor de mens achter de functionaris. Doorgrondt patronen en processen snel en weet deze constructief om te buigen. 

Jan Dirk Vriend

06 5174 5852

Brengt structuur en krijgt doelen scherp.  

Jan Dirk is een econoom met een voorkeur voor complexe uitdagingen. Als ervaren interim manager kan hij goed structuur aanbrengen en doelen scherp krijgen. Jan Dirk is positief ingesteld en houdt van sfeer en humor op de werkplek. Hij verbetert processen en behaalt doelen door het maken van heldere afspraken, goed samen te werken en zelf de handen uit de mouwen te steken.

Alex Janssen

06 1506 3731

Verbetert de samenwerking van professionals. 

Alex is een resultaatgerichte verbinder. Hij weet mensen te stimuleren om maximaal in hun kracht te gaan staan. Bovendien stimuleert hij hen om succesvol samen te werken. 

Hij heeft een rijke ervaring als manager in verschillende organisaties. Alex heeft diverse bedrijven geleid en daar gewenste verandering tot stand gebracht. 

Alberto Tiehuis

06 1992 5279

Verbindt als HR consultant het management beleid en de beleving bij medewerkers  

Alberto is iemand die teams kan bouwen en deze in samenhang met de gehele organisatie tot effectieve samenwerking kan brengen. Hij is een goed projectleider, resultaatgericht en met oog voor de 

mens. Ziet snel wat er speelt, ook op een diepere laag en in de grotere context, wat hem helpt in zijn effectieve aanpak. 

EEF SPIES

06 1992 5279

Ondersteunt organisaties in vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Eef, kan met zijn kennis en ervaring van bedrijfsprocessen in commerciële werkomgevingen als Consultant Duurzame inzetbaarheid een resultaatgerichte verbinding maken tussen werkgever en werknemer. Zijn missie is het behalen van hoger rendement door het wegnemen van afbreukfactoren in bedrijfsprocessen en collegiale werkrelaties.   

Fernando Esterippa

06 5535 7940

Luisteren, analyseren, creatieve oplossingen en altijd het beoogde doel voor ogen. 

Fernando heeft een ICT en bedrijfskundige achtergrond en is analytisch en creatief van aard. Als projectleider is hij doelgericht en neemt hij de mensen mee in het resultaat. Als interim manager weet hij de mensen en bedrijfsprocessen goed op elkaar af te stemmen, te organiseren waar het moet en te verbeteren waar het kan.

 

Rob van Beuningen

06 23978193

Stimuleert mensen tot intrinsieke motivatie. 

Bij Rob speelt de intrinsieke motivatie van medewerkers een belangrijke rol binnen zijn aanpak. Daardoor is hij in korte tijd in staat om een ontwikkeling in gang te zetten, zowel binnen teams als bij individuele managers. Rob is een sociale vent, die graag lacht en altijd in is voor een diepgaand gesprek over uiteenlopende onderwerpen. Hij heeft vaak een verrassende kijk op zaken en is daardoor in staat met originele oplossingen te komen. Eigenlijk zou je Rob voor altijd in je team willen hebben.     

Praktische zaken.

U kunt een van de medewerkers hierboven rechtstreeks benaderen. Wanneer u niet weet wie u moet hebben, kunt u dit met ieder van hen bespreken. U kunt ook het algemene nummer bellen en uw vraag daar voorleggen: 055 – 503 14 30