fbpx

Begeleiden

Een goede nieuwe medewerker gevonden! Nu nog collega’s en organisatie voorbereiden voor een goede introductie.

We bieden verschillende diensten om dit proces zo duurzaam mogelijk te doen.

We maken veel gebruik van TMA (Talenten Motivatie Analyse). TMA werkt goed bij persoonlijke begeleiding, omdat het inzicht geeft in de drijfveren van een kandidaat en een vergelijkingen kan maken met de gewenste competenties.

TMA kan zeggen of competenties al dan niet ontwikkelbaar zijn.  Meer hierover door te klikken op deze link:  https://www.symion.nl/talent-motivatie-analyse/

Papi wordt veel gebruikt als pre-employement assessment bij Werving en Selectie.

Symion heeft ook gecertificeerde Papi analisten.

Als uit assessments blijkt dat bepaalde competenties verder ontwikkeld moeten worden, heeft Symion diverse trainingen.

We bieden diverse trainingen aan, waarbij we ook combinaties van online en  klassikaal hanteren en eventueel aangevuld met coaching on the job.

In de Symion academy hebben we een groot aantal trainingen klaar staan, die afzonderlijk van elkaar gevolgd kunnen worden. Klik hier voor een eerste indruk:   https://academy.symion.nl/courses/

Nieuwe medewerkers moeten goed worden begeleid als ze starten in een nieuwe functie. Toch merken we dat de aandacht voor de nieuwe medewerker al snel vermindert na de eerste paar dagen van indiensttreding.

Dit kan leiden tot teleurstelling, de weg naar expertise niet goed kennen, eenzaamheid en dergelijke

Een duurzame inwerkperiode kost nu eenmaal tijd.

[wat bieden we hier aan?]

Symion biedt daarvoor een onboarding programma aan.  Wij nemen u het werk volledig uit handen maar betrekken cruciale spelers binnen uw organisatie wel. DE begeleiding gaat van intensief in het begin naar incidenteel op termijn. De Symion begeleider is de mentor voor uw nieuwe medewerker.        

Symion gelooft in de kracht van coaching! In een persoonlijke of groepsgewijze setting worden medewerkers begeleidt om zo goed om te leren gaan met tegenslag, werkdruk of gebrek aan waardering.

Meerdere coaches kunnen de uw medewerkers begeleiden vanuit een specifieke kijk op ontwikkeling en markt.

Lees meer over coaching op   https://www.symion.nl/?s=Coaching