Symion Coöperatie

Werken via: Symion Coöparatie

Binnen de Symion Coöperatie werken zelfstandig professionals op het gebied van Mens & Werk samen om onze klanten zo breed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Onze vacatures

 • Manager Systeemontwikkeling 

  Symion Coöperatie
  Apeldoorn

  Voor onze opdrachtgever in Leiden zoeken we een Manager Systeemontwikkeling! Help jij deze organisatie naar het volgende niveau?

  Vacature bekijken

 • Mechanisch Monteur in De Lier 

  BHS Corrugated
  Doesburg

  BHS Corrugated is producent en leverancier van machines in de golfkartonindustrie en is wereldmarktleider op het gebied van golfkartonmachines en golfwalsen. In De Lier staat de grootste golfkartonmachine van de Benelux die jaarlijks 320 miljoen m2 golfkarton voor de verpakkingsindustrie levert.

  Vacature bekijken

 • Buitendienst Monteur bij MSV 

  Mechanisatie Service Veluwe
  Twello

  Mechanisatie Service Veluwe is dealer van grondverzetmachines en levert onderhoud aan landbouwvoertuigen, shovels, hoogwerkers en biogasmotoren. Je werkt veel zelfstandig en je baas kijkt niet over je schouder mee.

  Vacature bekijken

 • Open inschrijving bij Symion 

  Symion Coöperatie
  Apeldoorn

  Laat je CV achter, dan brengen we je automatisch op de hoogte als er nieuwe vacatures zijn. Heb je nog vragen? Neem contact met me op! Met vriendelijke groet,Fernando EstarippaRecruiter en Business Analist

  Vacature bekijken

 • Verkoopadviseur Automotive bij Förch 

  Förch Nederland BV
  Hengelo

  Förch Nederland BV is leverancier van werkplaatsbenodigdheden en montage- en bevestigingsartikelen. Förch adviseert de automobielsector, de metaal en industriële- en bedrijfswerkplaatsen over het gebruik en de mogelijkheden van haar vele producten.

  Vacature bekijken

Werving en Selectie (ook via Port of Twente) voor: